Over

OICON

Oicon
the nature of living

Een nieuwe thuis, een belangrijke keuze.

Oicon, the nature of living, dat is aangenaam wonen in functionele en tijdloze architectuur. Dankzij een jarenlange ervaring ontwikkelt Oicon woonprojecten met een ziel. We pakken elk project aan vanuit een breed perspectief, met oog voor aangenaam wonen in een gezonde omgeving. Laat je verrassen door de groene omgeving van onze projecten, samen met het sociaal aspect waarin wij deze realiseren. Oicon staat garant voor jouw woonplezier en -beleving. In onze projecten sta jij als bewoner centraal. Samen met de gebruiksmogelijkheden, zowel van het gebouw als de omgeving.

In jouw toekomstige woning leggen we de nadruk op energiezuinigheid, duurzaamheid en maatwerk. Door het gebruik van specifieke bouwtechnieken, waaronder SIP-panelen, bespaar je heel wat op je energiefactuur. Bovendien werkt Oicon naar ieders wens. Je krijgt professionele begeleiding van een interieurarchitect. Zo kan je je interieur volledig naar eigen smaak inkleden.

Parc du Sud

Parc du Sud, het moderne droomproject gelegen aan de Luikersteenweg in Sint-Truiden. Parc du Sud is het project voor wie wil wonen in rust en natuur. Dit project ligt op een schitterende en centrale locatie, aan de rand van het stadscentrum en kort bij verschillende invalswegen. 

Het project is op het lijf geschreven van milieubewuste mensen die genieten van kwaliteit en comfort, dit zowel binnen als buiten het park en in hun tuin. Bovendien zijn al onze projecten gebaseerd op een energiezuinig én betaalbaar bouwprincipe.

Het nieuwe park, volledig met groen omgeven, bevat verschillende projecten. Het is een plek waar je je samen met jouw buren thuis zal voelen.